AdventureCave

AdventureCave: epic adventurebikes, smart adventuregear

Jouw volgende avontuur mogelijk maken, daar gaan we voor! Hiervoor hebben we verschillende producten en diensten, welke de komende maanden snel zullen worden uitgebreid:

  • Ontwikkelen van revocery producten voor zelfredzaamheid en een gerust gevoel. Slimme katrolsets met specifieke extras om jezelf of anderen te kunnen redden in geval van vastzitten, omvallen, in de sloot belanden etc. Hoe vaak zie je niet een oproep om hulp, terwijl een noodsetje je kan helpen om snel je weg weer te vervolgen. Op de facebook page kun je de ontwikkelingen volgen, binnenkort meer info!
  • Klaarmaken en verhuren van adventure motoren. In verschillende categorieen gaan we een aantal motorfietsen klaarmaken voor jouw avontuur. Laagdrempelig huren, waarbij we heel goed begrijpen dat als je echt van het gebaande pad afgaat, er wel eens een krasje of deukje optreedt. Daar maken we gewoon afspraken over, en daarom krijg je ook niet de nieuwste motor mee maar een ‘refurbished’ adventure icoon, zoals een TransAlp, een youngtimer GS of een XR250. (uiteraard bespreken we ook op welk niveau je rijdt en werken we samen met verschillende offroad instructeurs)
  • Verhuur van ‘gear’ zoals tassen, kookgerei e.d. We hebben een mooie collectie van verschillende lichtgewicht kooksetjes, en kunnen dit voor verschillende doeleinden verhuren.
  • (mede)organiseren van tochten, trainingen etc. Er komt een kalender van events waar je zelf het avontuur kunt ervaren en op specifieke onderdelen je kunt verdiepen.

Dus of je nou een adventure motor zoekt of slimme gear, kom eens langs in de Adventure Cave!