Activiteiten

In onze overtuiging zijn we allemaal Makers. Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de mens bestaat uit het maken van steeds slimmere, mooiere en handige dingen. Over de jaren heen zijn dat steeds meer abstracte dingen geworden, die vaak niet meer direct aan iets bijdragen. We maken spreadsheets, e-mails, presentaties of planningen en meetings. Maar ook instagram posts, facebook berichten of whatsappjes. De voldoening is maar vluchtig en vaak onduidelijk.

Ons hoofd raakt daardoor in de war en vaak overbelast.

Dat is waar de MakerCave voor is opgericht: mensen weer in contact brengen met het echte maken in de vorm van oude en nieuwe ambachten. Craftfullness ervaren en dus weer helderder kijken en denken. Daarvoor organiseren wij verschillende events:

  • Cursussen en workshops. Kennismaken met ambachten zoals messen maken, airbrushen of werken met leer. of juist met moderne middelen zoals lassersnijders en 3D printers.
  • Inloopdagen en -avonden. Gewoon in de werkplaats komen om je project vorm te geven. Op te starten of juist iedere week er structureel mee aan de slag te zijn.
  • Demonstraties. Een ervaren Maker komt vertellen en demonstreert een ambacht of specifieke techniek.

<Agenda volgt>

Wil je op de hoogte blijven van deze activiteiten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.